Menu

Au inceput inscrierile pentru 1000 km Balkan Challenge!

Postat de Andrei Rosu pe 14 octombrie, 2013

3Mi-am petrecut acest weekend┬áin zona muntelui Rosu, intr-o tabara foarte reusita (Oxygen Camp) organizata pentru adolescenti si tineri, exersand – alaturi de Paul Dicu si de ceilalti ‘cercetasi’ – povestirile de pe x continente pe care le voi impartasi nepotilor la gura sobei sau a focului… ­čÖé Apoi, duminica dupa-amiaza, am participat la unul dintre atelierele Scolii de Valori, in care elevi ai catorva licee din Bucuresti si-au putut valida valorile personale si planurile de viata dialogand cu cativa dintre alergatorii (si organizatorii :)) de la Transmaraton 2013, printre care Daniel Lixandru, Adi Papuc si George Bragadireanu.

1Saptamana de lucru a inceput cu o veste buna: au inceput inscrierile pentru o noua editie a uneia dintre cele mai frumoase experiente sportive si caritabile pe care le-am trait pana acum: ultra-duatlonul caritabil 1000km Balkan Challenge. Pe scurt: se pedaleaza de la Bucuresti pana la Sofia, iar drumul din capitala Bulgariei pana in cea a Romaniei este parcurs in alergare; fiecare participant isi alege o cauza pe care doreste sa o sprijine prin efortul sau fizic si de fundraising, precum si distanta pe care este dispus sa o parcurga. Nu este o competitie cu alti participanti, ci doar cu acele limite din creierul nostru… ­čÖé

dsc_0037

Anul acesta, ruta de bicicleta va fi mai lunga, atat ca numar de kilometri (640) cat si ca numar de zile (4), iar traseul de alergare ramane acelasi (410 km, 7 zile). Ca si anul trecut, organizatorii asigura o multime de servicii pentru participanti, iar numarul de locuri disponibile pentru fiecare categorie este mai mare – dupa cum urmeaza:

Super Human (bicicleta + alergare Bucurersti – Sofia – Bucuresti,┬á1050 km, 11 zile) – 15 locuri

Ultra Bikeman┬á(bicicleta Bucuresti – Sofia, 640 km, 4 zile) – 25 locuri

Ultra Runman┬á(alergare Sofia – Bucuresti, 410 km, 7 zile) – 25 locuri

Bikeman /Runman (pentru o singura zi, exceptand ziua 1, 4, 5 si 11) – 10 locuri

Bikeman / Runman ÔÇô┬ápentru o singura zi, respectiv una din zilele: 1, 4, 5 si 11) – 50 locuri.

Fiind, ca data, prea aproape de Triple UT-ul meu din Mexic, am decis sa particip doar la proba de bicicleta, incluzand la finalul fiecarei zile 10-15 km de alergare. Ca si anul trecut, voi incerca sa alerg si cei 60 de km din ziua 11 si sa fiu un fundraiser cat mai activ. Cauza pe care o voi sustine va fi, din nou, donarea benevola de sange – ┬áSangele este viata. Puteti vedea aici lista completa a proiectelor sociale sustinute (cu mentiunea ca sumele donate vor fi multiplicate de fundatia multinationalei in care lucrez – deci orice suma conteaza si va avea un impact marit).

Va invit cu drag la acest eveniment (inscrierile se fac AICI) si…ne vedem pe drum :).

O saptamana extraordinara!

2

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *