Menu

Incepe 1000km Balkan Challenge. Ajutati-ma sa castig!

Postat de Andrei Rosu pe 9 noiembrie, 2012

Nu este despre pedalat sau alergat. Nu este despre vreun loc pe podium. Nu este despre competitie. Nu are nimic de a face cu timpi limita sau diplome si certificate. 1000 km Balkan Charity Challenge este despre cat de mult suntem dispusi sa dam din noi si de la noi. Ce temeri suntem dispusi sa invingem si ce grad de confort fizic si psihic putem depasi pentru a sustine cauzele in care credem.

A inceput cu o idee (bravo Stan & Tania!), a continuat cu un efort urias de organizare intr-un timp foarte scurt (felicitari Gabi, Ro Club Maraton, Begach!)   si cu sustinere importanta din partea fundatiilor, sponsorilor si a partenerilor (va multumim tuturor!) si, nu in ultimul rand, cu aproximativ 70 de voluntari dornici de a se implica in acest proiect caritabil.

Nu stim ce ne asteapta incepand de maine dimineata, cand se va da startul, dar suntem dispusi sa mergem pana la capat. Orice vorba buna, incurajare si donatie va conta enorm pentru noi si, fireste, pentru beneficiarii proiectului.

Cat despre mine… Mi-am propus sa castig; nu vreun loc in clasamentul Challenge-ului (nici nu va fi vorba despre asa ceva), ci respect si multumire de sine, bucuria de a face o fapta buna, noi prieteni, experiente frumoase si un loc fruntas in Topul Fundraiser-ilor. Ma puteti ajuta donand AICI.

Va multumesc si ne ‘auzim’ maine, dupa prima etapa a duatlonului!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *