Menu

Ultima zi de inscriere la 1000 km Balkan Challenge!

Postat de Andrei Rosu pe 5 noiembrie, 2012

1000 km Balkan Charity Challenge – The Duathlon Beyond. 3 zile de mers cu bicicleta (Bucuresti – Sofia) si 7 de alergare (Sofia – Bucuresti). Peste 6.000 de metri diferenta de nivel pozitiva. 15 proiecte sociale promovate. Taxa de inscriere simbolica (50 RON pentru cei care participa la tot traseul, 25 pentru cei care il fac partial). Servicii excelente oferite participantilor (cazare gratuita, asistenta medicala si tehnica, hidratare si snack-uri etc.). Sansa de a cunoaste oameni implicati social, pasionati de miscare si dornici sa isi exploreze limtele (vorba motto-ului unui blog…). Si, nu in ultimul rand, participarea la – probabil – singurul duatlon din lume care traverseaza doua tari!

Pe scurt, un eveniment fara precedent, pe care vi-l recomand cu drag. Nu are importanta cati kilometri vom reusi sa parcurgem impreuna (personal, pot participa doar la proba de bicicleta si la ultima parte a alergarii), ci contributia semnificativa pe care o putem avea la promovarea celor 15 cauze si a unui stil de viata activ si sanatos. Din motive logistice, astazi este ultima zi in care se mai pot face inscrieri. Daca nu puteti participa, va invit sa sustineti una sau mai multe dintre cauzele promovate, donand pentru duatlonisti.

Au mai ramas cateva zile pana la start. Ne vedem sambata dimineata, al ora 7, la locul de pornire a duatlonului – Bulevardul Expozitiei nr. 1F (in fata sediului central al bancii UniCredit Tiriac). Update-uri pe blogul duatlonului si al subsemnatului.

Pe curand!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “Ultima zi de inscriere la 1000 km Balkan Challenge!”

  1. Mult succes tuturor curajoşilor de la acest eveniment! Să faceţi istorie într-un mod plăcut! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *