Menu

Dead Sea Ultra Iordania – clasament.

Postat de Andrei Rosu pe 14 aprilie, 2011

Unul dintre putinele puncte slabe ale Dead Sea Ultra a fost numarul mare de zile (6) de care organizatorii evenimentului au avut nevoie pentru a posta rezultatele pe site-ul competitiei. De regula, la concursuri similare poti vedea rezultatele in aceeasi zi (cateodata ‘in timp real’) sau cel tarziu a doua zi.

Dar, trecand peste acest aspect care nu are prea mare importanta, ma bucur ENORM ca am reusit sa ma clasez conform asteptarilor mele, pe care le impartasisem in ‘pagina de jurnal’ din 1 aprilie. Atunci estimasem un timp de 4 ore si 45 de minute, o clasare in primii 10 la categoria mea si in primii 30 in clasamentul general. In final, ultra-ul din Iordania a insemnat pentru mine…

…Timp: 4h 41m 40 s

…Loc in clasamentul general (masculin + feminin): 28

…Loc in clasamentul general (masculin): 18

…Loc la categoria 30-39 ani (masculin + feminin): 8

…Loc la categoria 30-39 ani (masculin): 6 (yuu-huuu!!!)

Rezultatele complete sunt AICI.

Urmeaza Africa de Sud, chiar de Paste, iar la sfarsitul lunii mai maratonul Everest, de la care sper sa ma intorc cu o clasare in primii 5 la categoria alergatori straini (adica non nepalezi sau indieni, care sunt obisnuiti cu inaltimi > 5.000 m… :))

Pe curand!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (7)

7 răspunsuri la “Dead Sea Ultra Iordania – clasament.”

 1. FELICITARI DRAGUL MEU ! , ASA DA ! ,
  … a fi in top 10 al categoriei de varsta la un astfel de eveniment ,
  … nu-i de ici colea !!! , …. BRAVO ! , BRAVO ! ,
  … sa o tii tot asa pana la NUMBER 1 !
  Cu Consideratie ,
  cristi .

 2. Marian spune:

  Bravo Andrei.
  Insa, daca imi permiti, titlul tau e derutant. Cred ca un astfel de titlu mergea daca locul respectiv era obtinut la general. Asta nu scade cu nimic din meritele tale, insa uneori imi place sa fiu scrupulos peste medie.
  multa bafta in continuare
  Marian

  • andreirosu spune:

   Imi pare rau daca am derutat pe cineva, dar sunt foarte bucuros :))) In final, am vazut ca sunt pe 28 la general (inclusiv femei), 18 la general masculin, 8 la categoria mea (inclusiv femei), 6 la categoria mea – masculin si… locul 1 la categoria alergatori romani in Iordania :))))). Intre timp, am modificat titlul, ca sa se evite confuziile. Multumesc :))

   • Pircu spune:

    Salut Roscovane, eu sunt, Pircu! Nu stiu ce titlu aveai cand s-a starnit deruta, dar eu tin, ca un batran camarad de clasa ‘XII-a (din categoria 0-34 de ani), sa te sustin: e totusi o mare isprava , nu numai locul obtinut, ci si faptul de a termina o cursa in conditiile astea, caldura, praf, urcus-coboras, si asa mai departe. Nu mai pun la socoteala ca eu as fi fost paralizat cu gandul ca s-ar putea sa inceapa o revolutie odata cu maratonul! Dar vad din istorisirile tale ca apele erau calme la Marea Moarta. (Chiar plutesti asa cum se spune?? Intotdeauna am visat sa stau in apa ca-n sezlong, si sa citesc ziarele. Sau sa fac nani. ;))
    Asta cu locul „unu la alergatori romani” imi aminteste o isprava personala, cand in copilarie ajunsesem campion junir la sah pe Ilfov, Sectorul Agricol. Am jucat toata ziua ping-pong cu tata intr-o sala de sport din Buftea in asteptarea adversarilor, care ori nu stiau de concurs, ori nu aveau bani de TGV sa vina la Buftea, ori se temeau de mine (ai ghicit, ultima varianta e buna). La final, salvat de gong, mi-a fost atarnata de greabanul fraged de copilandru o medalie grea, cu care mi-a fost usor jena sa ma falesc in fata camarazilor o vreme, dar pana la urma m-am obisnuit cu ideea. E singura recompensa pe care am castigat-o vreodata la ceva.
    Asa ca vezi tu mosulica „trentrenaire”, daca tot pomeneai de drapel, ti se cere precizie, patriotii stau la panda, eu d-aia ziceam ca treba cu drapelul e cu doua taisuri, cum zicea cucuveaua Ilici din Cotroceni, „realitatile sunt complexe”. Cred ca o societate merge bine doar daca fiecare-si vede de drapelul lui personal, de culorile lui. Vadim si Becali si alti destoinici din regnul lor animal sa care deocamdata drapelul unei tarisoare unde mor gravidele la portile spitalelor. Ca asta e o tara exigenta cu titlurile, d-aia sunt asa multi care-si cumpara doctorate…
    Ca de la campion la campion, baga mare in continuare Rosule!
    Pircu Kasparov, campion universal la sah :)))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *