Menu

Am aflat cum se fac coborarile cu bicicleta…

Postat de Andrei Rosu pe 3 mai, 2012

Daca urcarea unei pante cu bicicleta mi se pare un chin, coborarile abrupte sunt in continuare un mister pentru mine. De cele mai multe ori, franez de indata ce ajung pe la 45-50 km/h – viteza la care mi se pare ca orice este posbil… daca pierd controlul (probabil ca este vorba despre o problema generala a barbatului trecut de 35 de ani :)).

Totusi, m-am pus pe studiat si pe exersat; atac curbele destul de bine si, in plus, am inceput sa ma obisnuiesc cu indoitul genunchilor (ca in filmul de mai jos). Dar mai este mult pana departe… Oricum, in acest weekend o sa mai dau o tura pe Predeal – Rasnov si retur, ca ultim antrenament pentru Ironman 70.3 Mallorca. Daca este cineva interesat, ne vedem sambata dimineata la 6, la intrarea in Predeal, la intersectia dintre DN1 si drumul care duce spre Rasnov.

Ufff, nu stiam ca este atat de greu mersul cu bicicleta! 🙂

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (9)

9 răspunsuri la “Am aflat cum se fac coborarile cu bicicleta…”

 1. dragos spune:

  mai suntem cativa, dar facem putin diferit – intai alergam crosul de la EcoMaraton si apoi ne suim pe bicle si facem tura din Rasnov (Rasnov – Paraul Rece – Predeal – Brasov – Poiana Bv – Rasnov).
  Crosul incepe la 9, deci la tura de bicla intram pe la 11.30…

  bafta! dragos

 2. Simona spune:

  ca tot vorbeai in interviul lasat Adrenalinei despre vizualizare…acu citeam despre Iron Warul din 1989 din Hawaii – cot la cot intre Dave Scott e Mark Allen- se pare ca victoria lui Allen (care il talona pe Scott) a fost determinata de puterea lui de concentrare dar si de cum a vizualizat el finalul, desi nu credea ca va putea face un timp la fel de bun ca si adversarul lui.

 3. pirCU spune:

  blestem: apuca-te-ar 110 ani pe bicicleta! si pe mine la plaja!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *